Over HA.

HA is een kleinschalig bewindvoerderskantoor gevestigd in Maastricht, Zuid-Limburg. Gespecialiseerd in beschermingsbewind, budgetbeheer en schuldhulpverlening.
Opgericht met het idee om onze expertise in te zetten voor het sociaal en maatschappelijk belang van het helpen van mensen met een financiële problematiek. Vanuit een diverse achtergrond en brede expertise, werken we dagelijks aan een professioneel beheer van de financiële zaken van onze cliënten.
Holten Advies is door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM van de Rechtspraak erkend als bewindvoeringskantoor. Jaarlijks wordt HA door deze organisatie gecontroleerd of nog aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan. Elk jaar volgen we trainingen om bij te blijven op ons vakgebied.

HA, ik ben Bram.

Eigenaar en bewindvoerder

Mijn naam is Bram Holten, oprichter van Holten Advies. Na mijn studie Internationale Bedrijfskunde aan de universiteit Maastricht, ben ik mijn carrière gestart als docent bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie aan een business school. Daarna ben ik enkele jaren werkzaam geweest als interim finance professional.

Mijn eerste interesse in schuldenproblematiek werd gewekt toen ik als financieel manager van een advocatenkantoor verantwoordelijk was voor het opstellen van het financiële gedeelte van de faillissementsverslagen.

Daarom ben ik in 2015 gaan werken voor een kantoor gespecialiseerd in beschermingsbewind en (wettelijke en minnelijke) schuldsaneringen. Na de leergang Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) te hebben afgerond, ben ik in 2016 gestart als bewindvoerder WSNP. Ook het opzetten en uitvoeren van minnelijke regelingen behoorden tot mijn werkzaamheden. Sinds 2017 ben ik ook benoembaar als beschermingsbewindvoerder, met als specialisatie schuldenbewinden.

In 2020 heb ik besloten om met al deze kennis en ervaringen op zak zelf een onderneming te starten met als doel samen met mijn cliënten te werken aan een stabiele financiële situatie en het bevorderen van hun financiële zelfredzaamheid.

Wat moet je weten over mij?

Wil later profvoetballer worden. Heb 3 fitnessabonnementen gehad in de laatste 20 jaar. Ben alweer 14 jaar getrouwd met de vormgeefster van deze site. Trotse vader van 2 kinderen. Thuis ben ik de baas over de hond.

Missie en visie.

Holten Advies biedt op deskundige en efficiënte wijze oplossingen voor zijn klanten met als doel een financieel stabiele situatie die rust brengt en het bevorderen van de zelfredzaamheid. HA werkt op een transparante wijze met zijn klanten samen waarbij wederzijds respect de basis vormt. Hierbij in acht nemend dat iedere situatie en elk mens anders is.

Onze kernwaarden.

Deskundig

Je kunt van ons verwachten dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en wetgeving op ons vakgebied. We houden deze deskundigheid op peil en blijven ze constant verder ontwikkelen. Zo zijn wij in staat om jou de beste oplossingen te bieden.

Transparant

Inzicht geeft rust en vertrouwen. Inzicht in je financiën zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van je eigen inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden. De basis van je financiën. Maar ook inzicht in de besluitvorming. Wij zullen je altijd rustig uitleggen waarom wij een bepaalde beslissing nemen.

Wederzijds respect en vertrouwen

Respect wordt door ons gezien als een dagelijkse omgangsvorm. Wederzijds respect en vertrouwen is de basis om samen te werken aan een stabiele financiële toekomst, zodat er rust en ruimte is voor andere belangrijke dingen in het leven.